banner564

Karakaya tutuklandı

Narkotik ekiplerinin Gönyeli’deki bir evde gerçekleştirdiği aramada 5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Karakaya tutuklandı
banner598
Narkotik ekiplerinin Gönyeli’deki bir evde gerçekleştirdiği aramada uyuşturucu madde ele geçirildi, suçla bağlantılı olarak gözaltına alınan zanlı Erdoğan Karakaya dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlının yakın akrabası olduğu öğrenilen bir şahıs basın mensuplarına tehdit yağdırdı ve hakaret etti. Şikâyet üzerine duruşma sonrası bu şahıs, şiddet tehdidi suçundan polis tarafından gözaltına alındı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından evinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan zanlı Karakaya duruşmaya çıkarıldı. Polis, zanlının evinde önceki gün yapılan aramada 5 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi. 

Aranan iki kişi var…
Evde içerisinde uyuşturucu madde kalıntıları bulunan iki paket bulduklarını da söyledi. Suçla bağlantılı iki kişinin daha arandığını, kayıp emareler olduğunu belirten polis, zanlının serbest kalması halinde aranan şahıslara etki edebileceğini öne sürerek ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlı avukatı Sedef Özzafer’in de tutukluluk talebine itiraz etmemesi üzerine mahkeme bir gün tutukluluk kararı verdi
Öte yandan basın mensuplarına tehdit savuran ve polis tarafından gözaltına alınan zanlı bugün şiddet tehdidi suçlaması ile mahkemeye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474