banner564

Katılım sürekli artıyor

Lenovo tabletlerde dördüncü kampanyanın talihlileri belirlendi

Katılım sürekli artıyor
banner598

   Diyalog Gazetesi’nin 6 kupona tablet kampanyası ara vermeden devam ediyor. Kampanyayı memnuniyetle karşılayan ve yeni teknolojiye ayak uydurmak isteyen vatandaşların katılımı da her geçen gün daha da artıyor.

    Lenovo Tablet dördüncü kampanyanın talihlileri dün belirlenirken, üçüncü kampanyanın talihlileri de Diyalog Medya Grubu’na uğrayarak tabletlerini teslim aldı.

  Lefkoşa’daki Mevlevi Tekke önünde 54’üncü Noter Önder Özveri’nin huzurunda yapılan çekilişte yeni 10 yeni talihli daha tablet sahibi oldu.

   Noter huzurundaki çekilişte talihlilerin belirlenmesi sırasında vatandaşlar da çekiliş yaptı.

Çekilişte, 10 Lenovo tablet kazanan yeni talihlilerin isimleri şöyle:

 

Yeni talihliler

1-Özbay Abik-Gönyeli

2-Gülizar Yanmaz-Turunçlu

3-Yüksel Akarsu-Lefkoşa

4-Zeki Ürer-Lefkoşa

5-Mehmet Gündüz-Lefkoşa

6-Erol Özerdaç-Lefkoşa

7-Şifa Özgöksoy-Lefkoşa

8-Emine Örneksoy-Girne

9-Hüseyin Yükselen-Lefke

10-Fatma Soyer-Lefkoşa

Talihliler, Pazartesi günü saat 10.00’dan itibaren kimlik kartları ile birlikte Diyalog Medya Grubu’na uğrayarak tabletlerini alabilir.

 

Üçüncü kampanyanın talihlileri tabletlerini aldı

 

Bu arada, Diyalog Gazetesi’nin düzenlediği 6 kupona Lenovo üçüncü tablet kampanyasının  talihlileri Diyalog’u ziyaret ederek tabletlerini.

Kaliteli ve güvenilir kampanya düzenlediği için Diyalog’a teşekkür eden okurlar, her gün çok kaliteli bir gazete okuduklarını, her yerden haberdar olduklarını söyledi.

“Beğenerek okuyoruz ve Diyalog bizi habere doyuruyor” diyen okurlar, araştıran ve sorgulayan haberleri sayesinde bir çok konuyu Diyalog sayesinde öğrendiklerini belirtti.

 

Yeniden Asus kampanyası

 

   Diyalog gazetesi yarından itibaren yeniden Asus Tablet dağıtacak. Aynı şartlarda 6 kupon biriktiren tüm okurlar kampanyaya katılabilecek. Her hafta 10 kişi Asus tablet sahibi olacak.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2014, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473