banner564

Moral oldu

Emekli Polisler Derneği, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Bölüm Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu

Moral oldu
banner598
KKTC Emekli Polisler Derneği (EPD)Başkanı Nurettin Çırakoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu  Üyeleri, Polis Genel Müdürlüğüne (PGM) bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Bölüm Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.
EPD Başkan ve yöneticileri, çalışmalar hakkında bilgi aldıkları Bölüm Müdürü Barış Sel’e başkan Nurettin Çırakoğlu tarafından ziyaretin anısına plaket takdim edildi. 
Takdim sırasında konuşan Çırakoğlu, yıllarca hizmet verdikleri polis teşkilatının her bir bireyinin kendileri için önemli olduğunu, her koşulda onlara destek olmaktan onur ve gurur duyduklarını anlattı. Uyuşturucu ticareti ve kullanımının ülkede büyük sorun haline geldiğine işaret eden Çırakoğlu, dernek olarak; polis teşkilatındaki eksik kadroların bir an önce doldurulmasını, hizmetlerin daha etkin ve verimli olmasını amaçlayan ve halen Meclis gündeminde bekleyen yasaların hayata geçirilmesini, fayda yerine zarar verdiği anlaşılan ve polisin görevini zorlaştıran “Denetimli Serbestlik Yasasının” ivedi olarak yürürlükten kaldırılmasını beklediklerini bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473