banner564

“Onlar Bize Emanet”

Gazimağusa’da yardım gönüllüleri sokak hayvanları için kermes düzenledi

“Onlar Bize Emanet”
banner598
Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile Sokak Hayvanları Yardım Gönüllüleri ile işbirliğinde “Onlar Bize Emanet” sloganıyla sokak hayvanları yararına kermes düzenlendi.
Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, MGA’da düzenlenen kermeste geliri sokak hayvanlarının bakımında kullanılmak üzere duyarlı kişilerin bağışta bulunduğu kitapların satışı yapıldı. Kermesten elde edilecek gelir, Gazimağusa Belediyesi’nin inşa ettiği Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakımları belediye tarafından yapılan köpeklerin yem ve bakım ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayacak. Etkinliğe, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve hayvan severler katıldı.

Dünya Kadınlar Gününe özel etkinlik
Öte yandan Gazimağusa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üç etkinlik gerçekleştirecek.
Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Mağusa Gelişim Akademisi’nin (MGA) sergi ve kermesi ve “Çocuk Gelinlere Hayır” konulu karma resim sergisi Çarşamba günü düzemlenecek,  Gazimağusa Belediye Tiyatrosu ise, yarın saat 20.00’de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda “Dışarısı içeriden karanlık” isimli oyunu sahneleyecek. Oyun, 10 Mart, 7-10 Nisan tarihlerinde de Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473