banner564

Önüne geleni soydu

2008’de 30 günlük vize ile ülkeye ‘turist olarak’ giriş yapan ve bir daha geri dönmeyen Anibet, Gazimağusa’daki cafe ve lokantaların başına bela oldu

Önüne geleni soydu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da bu ay içerisinde birçok işyerine girerek nakit para, çeşitli yiyecek, içecek ve laptop sirkat eden, girmiş olduğu İnciraltı Meze Restoran’ın güvenlik kameralarınca hırsızlık yaparken de an be an görüntülenen Kamerun uyruklu Anibet Florent Embida en sonunda yakalandı. 
Mahkemeye yeminli şahadet veren meselenin tahkikat memuru Yılmaz Güney, zanlının 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde İnciraltı Meze Restoran, Yemek Sepeti, CL Kafeterya, Merkez Kafaterya, Turizm Cafe ve Unimar Markete girerek nakit para, yiyecek, içecek ve 1 adet labtop sirkat ettiğini söyledi.
Zanlının suçlarını kabul ettiğini belirten Güney, Kamerun uyruklu olan zanlının 24 Ağustos 2008 tarihinde KKTC’ye 30 günlük vize ile giriş yaptığını ve halen daha KKTC’de izinsiz olarak ikamet ettiğini anlattı. 
Bölgede benzer birçok faili meçhul mesele olduğunu ve aranmakta olan emareler olduğunu belirten Güney, soruşturma maksatlı zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huruzundaki şahadeti dinleyen Yargıç Banu Soyer, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473