banner564

Özgürgün: Devrim niteliğinde

UBP tüzüğünün değiştirilmesi yönünde başlatılan çalışma konusunda partililerin görüş, düşünce ve önerileri alındı

Özgürgün: Devrim niteliğinde
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Tüzüğü’nün değiştirilmesi yönünde başlatılan çalışmalar çerçevesinde İskele ve Güzelyurt’ta toplantı yaptı. UBP tüzüğünün değiştirilmesi yönünde başlatılan çalışma konusunda partililerin görüş, düşünce ve önerileri alındı.
Yapılan açıklamaya göre, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün toplantılarda yaptığı konuşmada 5 bölgede partilileriyle yapacakları anket sonuçlarının UBP’nin yeni dönem yol haritasını çizeceğine vurgu yaptı.
Ulusal Birlik Partisi’nin girdiği seçime mutlaka kazanmak için girdiğini ve hiçbir seçimden 2. çıktı diye sevinmediğini kaydeden Özgürgün, “Ama tabii ki seçimlerde kazanmak da vardır, kaybetmek de vardır. Önemli olan her seçimden sonra her neticeden ders çıkararak doğru yolu bulmaktır” dedi.
“Yarın seçim olsun UBP mutlaka birinci parti olacaktır” diyen Özgürgün, ancak bunun için çok çalışmak gerektiğini söyledi. 
Özgürgün şöyle devam etti:
“Devrim niteliğinde bir Tüzük hazırlıyoruz. Bir de anket çalışmamız var. Bu anket UBP tabanının önümüzdeki dönem için bize vereceği mesajları içeren bir ankettir. Beş bölgemizde bu anketleri yapacağız ve çıkacak neticeleri ile UBP önümüzdeki dönemin vizyonunu oluşturacaktır. Bu anket bilimsel olarak hazırlanmış ve ilk kez yapılıyor. Bu anket sonuçlarına göre tabanın istekleri doğrultusunda bir neticeye ulaşacağız.”
Özgürgün, şöyle devam etti:
“Değişim, reform vaatleriyle halktan onay alanların, bugün sistemi kötüleyerek ağlaşmaları masum görülebilir mi? Başarısızlığı çok geç olsa bile bugün itiraf etmek ama hükümete devam demek ne anlama gelir? Gelişleri gibi gidişleri de komik... KKTC iki yılını, her iki parti de hormon nitelikli eklentilerini kaybetti. Hem de bir çırpıda...”

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473