banner564

Peşini bırakmıyor

Boşanma anlaşmasına göre eski eşi Dilek Karakuzu’ya 250 bin Sterlin’i ödemeyen Özgürgün mahkemelik oldu

Peşini bırakmıyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa Aile Mahkemesi’nde 22 Aralık 2017 tarihinde eski eşi Dilek Karakuzu ile anlaşmalı olarak boşanan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün mahkeme süreci henzü tamamlanmadı.
Özgürgün, boşanma anlaşmasına göre, 1 Nisan 2018 tarihine kadar Karakuzu’ya vermesi gereken 250 bin Sterlin ödemeyi yapmadığı gerekçesi ile davalık oldu. Özgürgün aleyhinde Lefkoşa Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldığı öğrenildi. 
UBP Genel Başkanı Özgürgün, olaylı bir boşanma süreci yaşamış, akabinde Lefkoşa Aile Mahkemesi’nde 22 Aralık 2017 tarihinde görüşülen son celsede taraflar anlaşarak ayrılmıştı. Mahkemede yapılan beyanlarda o dönem Başbakan olan Özgürgün’ün bir arabası, Gönyeli’de bir evi ve Bellapais’te daha 140 bin sterlin borcu bulunan bir villası olduğu belirtilmişti.
Boşanma anlaşmasına göre; araç ve Gönyeli’deki ev Özgürgün’e kalırken, Bellapaiste’ki villa yarı yarıya paylaşılmıştı. Özgürgün’ün villanın yarı beledi olan 250 bin sterlin tutarındaki parayı Dilek Karakuzu’ya 1 Nisan 2018 tarihine kadar vermesi kararlaştırılmıştı. Ancak aradan 6 ay geçmesine rağmen Özgürgün, mahkeme kararıyla belirlenen 250 bin Sterlin parayı Karakuzu’ya vermediği gerekçesi ile davalık oldu. Karakuzu’nun, Özgürgün hakkında dava açtığı öğrenildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473