banner564

Kur farkını da istiyor

Eski kız arkadaşının Türk Lirası’na çevirmesi için verdiği 7 bin Sterlin parayı çalmakla suçlanan Timur Yıldırım Eskin mahkemeye çıkarıldı

Kur farkını da istiyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da, 2017 yılı içerisinde Türk Lirası’na çevirmesi için arkadaşı tarafından kendisine verilen7 bin Sterlin nakit parayı çaldığı öne sürülen Timur Yıldırım Eskin, gözaltına alındı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polise şikayette bulunan kadının, aradan geçen süre içindeki kur farkını da istediği belirtiliyor.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran  polis,  19 Eylül 2018 tarihinde polise gelen Simay Ağa’nın, 2017 yılı içerisinde bankadan çektiği 7 bin Sterlin parayı , Türk Lirası’na çevirmesi için o dönem erkek arkadaşı olan Timur Yıldırım Eskin'e verdiğini ancak  halen kendisine nakit parayı veya karşılgı olan Türk Lirası’nı vermedigini belirtip şikayetci olduğunu söyledi. 
Polis, yapılan şikayet üzerine  zanlının tutuklandığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının etki etme olasılığının olmadığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme,  zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473