banner564

Şebeke çözüldü

Çatalköy’de satışa hazır halde ele geçirilen 339 gram uyuşturucu madde ile ilgili 3 zanlı tutuklandı, polis suçla bağlantılı iki kişiyi her yerde arıyor

Şebeke çözüldü
banner598

Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Çatalköy’de 26 Temmuz tarihinde düzenlenen operasyonda ele geçirilen satışa hazır 339 gram uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma sürüyor. 
Operasyonda tutuklanan Berkay Numansoy, Doğuhan Erekoğlu,Halil Eker ile olaydan bir gün sonra yakalanan ve uyuşturucuyu temin eden şahıs olan Ben James Hines dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada soruşturmanın devam ettiği, aranan iki olduğu belirtildi.
Soruşturmayı yürüten polis, 26 Temmuz’da Çatalköy bölgesinde Berkay Numansoy, Doğuhan Erekoğlu ve Halil Eker’in bulunduğu aracın durdurularak arandığını anımsattı.Polis, araçta yapılan aramada 337 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde,plastik öğütücü ve hassas terazi bulunarak emare olarak alındığını mahkemeye aktardı.
Polis memuru,zanlıların suçüstü tutuklandıklarını ve zanlı Numansoy’un Çatalköy adresindeki ikametgâhında mahkeme emri ile huzurunda yapılan aramada 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

6 gün daha tutukluluk verildi
Polis, zanlıların tutuklandığını, soruşturma aşamasında uyuşturucu maddeyi temin eden Ben James Hines’in de tespit edildiğini aktardı 
Polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve aranan iki şahıs olduğunu belirterek zanlıların 6 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, zanlıların 6 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474