banner564

Miktar artabilir

Caner Palta, çalıştığı işyeri adına düzenlediği sahte sipariş evraklarıyla satış yapmak ve 73 bin lira çalmakla suçlanıyor

Miktar artabilir
banner598

 Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta faaliyet gösteren bir işyerinde çalışan ve sahte sipariş evrakları düzenleyip, 73 bin TL çalmakla suçlanan Caner Palta hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlın sahte sipariş faturalarıyla çalıştığı işyerinden aldığı ürünleri satıp, elde ettiği parayı zimmetine geçirdiği iddia edilirken dün ek süre talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Soruşturmayı yapan polis, Haspolat'ta faaliyet gösteren bir iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan zanlının Oyak Ordu Pazarı Girne Mağazası Müdürlüğü adına sahte sipariş faturaları hazırladığını söyledi. Polis, zanlının sahte sipariş evrakı ile çalıştığı işyerinden çeşitli markalarda puro ve içkiler alarak, Oyak Ordu Pazarı Girne Mağazası Müdürlüğü’ne satmış gibi gösterdiğini ifade etti. 

Faturalar emare olarak alındı
Polis, zanlının daha sonra çalıştığı işyerinden aldığı ürünleri başka bir yere satarak, elde ettiği 73 bin TL parayı muhasebeye teslim etmeyip zimmetine geçirdiğini açıkladı. Polis, şikâyet üzerine zanlının tutuklandığını, tespit edilen 40 adet sipariş faturalarının emare olarak alındığını belirtti. 

Suçunu itiraf etti…
Polis, zanlının evinde yapılan aramada, 18 adet likör, 68 adet rakı, 3 adet votka, 1 adet şarap, 10 adet cin, OYAK Ordu Pazarı Girne Mağazası Müdürlüğü yazılı kaşe tespit edilip emare olarak alındığını aktardı. Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiğini belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlının çaldığı ürün miktarının artmasının söz konusu olduğunu, gereken ifadeler bulunduğunu belirterek, 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473