banner564

‘Şeker gibi’ bayram

Çıplak vaziyette uyuyan kız arkadaşını videoya çekip görüntüleri internetten paylaşan Şevket Özakan kefil bulunca cezaevine gitmekten kurtuldu

‘Şeker gibi’ bayram
banner598

 Lefkoşa’da yaşanan olayda ayrıldığı kız arkadaşının daha önceden çekmiş olduğu uygunsuz görüntülerini messenger üzerinden birçok kişiye gönderen Şevket Özakan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Kız arkadaşını çıplak uyuduğu esnada gizlice çekip, elde ettiği görüntüleri internetten paylaşan zanlı 3 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat için mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, 27 Mayıs 2019 tarihinde saat 09.00 sıralarında zanlının Lefkoşa'daki işyerinde eski kız arkadaşını çıplak bir şekilde uyuduğu esnada video görüntüsünü çektiğini söyledi.
Polis, zanlının çektiği videoyu messenger üzerinden birçok arkadaşına göderip, eski kız arkadaşını ifşa ettiğini belirtti.
Şikayet üzerine zanlının aynı gün tutuklandığını kaydeden polis, Şevket Özakan’ın  cep telefonunun emare olarak alındığını söyledi.
Soruşturma memuru, incelenen cep telefonunda şikayetçi kadına ait uygunsuz görüntüler ve fotoğraflar olduğunu belirtti.
Sorgulanan zanlının gönülü bir ifade verip ,işlemiş olduğu suçu itiraf ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, zanlıyı  ‘özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa’ suçlarından yargılanmak üzere teminata bağladı. Mahkeme bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile zanlıyı yargılanıncaya kadar serbest bıraktı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473