banner564

Şeytana uymuş

Uğur Selçuklu’nun açık bıraktığı pencereden içeriye giren Bahaddin Çürük’ün niyetinin hırsızlık olduğu ileri sürüldü

Şeytana uymuş
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da önceki gün yaşanan olayda Bahaddin Çürük isimli şahıs, bir fırsatını bulup pencereden komşusunun evine girdi. 
Hırsızlık niyetiyle eve girdiği öne sürülen zanlı, ev sahibinin gelmesi ile amacına ulaşamadı. Evin sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edilen Çürük, ifade vererek suçunu kabul etti. Hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Bahaddin Çürük’ün 25 Mart 2018 tarihinde saat 11.15 sıralarında Lefkoşa’da komşusu olduğu Uğur Selçuklu’nun evine kilitsiz vaziyetteki pencere camını hasar yapmaksızın açıp bir suç işlemek niyeti ile içeri girdiğini söyledi. Polis, zanlının ev sahibi Uğur Selçuklu'nun gelmesi üzerine evden bir şey çalamadan çıkmak istediği sırada suçüstü yakalanarak tutuklandığını mahkemeye aktardı. 

Kefili buldu kurtuldu
Zanlının eve suç işlemek için girdiğini, şeytana uyduğunu itiraf edip davasına kabul yönünde beyanda bulunduğunu belirten polis, zanlının KKTC vatandaşı ve kamu görevlisi olduğunu belirterek, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme,  zanlının bir kefilin 40 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473