banner564

Korhan Saygıner, Merit Park'ta unutulmaz bir Cuma gecesi yaşattı

Letafet’te eğlence durmuyor

Korhan Saygıner, Merit Park'ta unutulmaz bir Cuma gecesi yaşattı
banner598


Girne’nin gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahne alan, Cuma gecelerinin sevilen sanatçısı Korhan Saygıner, dinleyenlerini seslendirdiği hareketli parçalarıyla coşturmaya devam ediyor.
Korhan Saygıner, Letafet’te yine bir Cuma gecesi sahnedeki yerini aldı. Geceye 90’lı yıllara damga vuran Türkçe pop şarkılarla başlayan sanatçı, repertuvarında hem hareketli hem de duygusal parçalara yer verdi.
Korhan Saygıner kendine ait olan “Yaz Beni” parçasını sevenlerinin eşliğinde seslendirdi. 
Barış Manço, Sezen Aksu, Zülfü Livaneli gibi yıldız sanatçıların parçalarını başarılı bir şekilde seslendiren Saygıner, yaklaşık üç saat kaldığı sahnede enerjisini bir an bile düşürmeyerek dinleyenlerine unutulmaz bir Cuma gecesi yaşattı.
Türkiye’nin usta sanatçısı Zülfü Livaneli’nin “Leylim Ley” parçasını seslendirerek Letafet Lounge misafirlerini coşturmayı başaran Saygıner, hem dans eden, hem hep bir ağızdan eşlik eden sevenlerine enerjisi bol bir gece yaşattı.
Korhan Saygıner her Cuma akşamı olduğu gibi gelen hafta 13 Aralık Cuma gecesi yine Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahnedeki yerini alacak…


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473