banner564

Evkaf İyilik Gönüllüleri ve Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri temizlik kampanyası düzenledi

Takdire şayan bir etkinlik

Evkaf İyilik Gönüllüleri ve Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri temizlik kampanyası düzenledi
banner598

Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri'nin, Girne Amfitiyatro ile kale arkası arasında kalan seyir terasında başlatmış olduğu bir aylık temizlik kampanyası dün sona erdi. 
Girne Universitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, hocaları Dr. Emine Ünal Evren, Dr. Deniz Erbaş ve Dr. Nilüfer Galip Çelik ile birlikte bölgenin temizliğine önemli katkı koydular. 
Gençlerin duyarlılığı, enerjileri ve iyi bir şey yapmanın gururunu taşıyarak koydukları emek takdire şayandı. 
Kıbrıs'ta yaşadıkları sürece ülkeye saygı duymaları gerektiğini hisseden gençler, bugün anılarına unutulmayacak saatler kazandırdı. 
Gençlerin, bir ülkenin geleceğinde ne kadar önemli bir role sahip olduklarını anlamak açısından bu gün kampanyanın en anlamlı günlerinden biriydi.

Evren: Doğaya sahip çıkmalıyız
Uzm. Dr. Emine Ünal Evren etkinlik hakkında, “Bugün Girne İyilik Gönüllüleri ile Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerini çok değerli dostum Oya Kutsal sayesinde güzel bir etkinlikte bir araya getirdik. Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yaşadığımız bu cennet adaya  dokusunu bozmadan sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Çevremizde özellikle belli bölgelerde yoğun kirlilik göze çarpıyor,  hiçbirimiz bunu hak etmiyoruz…”

Suyunshalina: Çöp sorununa dikkat çektik
Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri Temizlik Koordinatörü Diana Suyunshalina da açıklamasında şunları aktardı, “Bugün, amfitiyatro etrafındaki temizlik kampanyasının son günüydü. Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bize katıldı. Gittikçe daha fazla sayıda genç insan ve çocuk, temiz bir çevrede yaşamanın onlara bağlı olduğunu fark ediyor. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederiz. Çöp sorununa çok dikkat çektik. Temizlik kampanyanıza destekleri için hükümete, Girne Belediye ve Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Dr. Deniz Erbaş, Dr Nilüfer Galip Çelik ve Dr. Emine Ünal Evren'e teşekkür ederiz. Ve güzel gönüllülerimiz. Hepimiz iyi iş çıkardık.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473