banner564

“Sorumluluktan kaçıyor”

TDP Genel Sekreteri İdris, Bakan Berova’yı eleştirdi

“Sorumluluktan kaçıyor”
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Asım İdris, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı’nı eleştirerek, yapıcı öneriler yapan ve çoğunluğun ortak görüşü konuları gündeme getirenleri suçlamasını “sorumluluktan kaçmak” olarak gördüklerini belirtti.
İdris, yazılı açıklamasında, yaz dönemi boyunca yapılan uyarı ve önerilere rağmen bakanlığın görevini zamanında yerine getirmemesi nedeniyle yeni eğitim yılının, geçmiş yıl gibi sorunlarla açılacağı görüşünü dile getirdi. İdris, “Eleştiriler karşısında uzun süre sessiz kalan Sn. Berova, en nihayet sessizliğini bozdu, ancak eleştirilere yanıt vermek yerine, kendisini eleştirenleri 'kara propaganda' yapmakla suçlamayı tercih etmiştir. Bu açıklamalar Sn. Berova'nın ne şahsına ne de temsil ettiği makama hiç yakışmamıştır" dedi.
"Doğruları söylemek ne zamandan beri kara propaganda oldu?" sorusunu soran İdris, “Okullardaki tadilatların halen sürdüğünü, İlköğretim ve Ortaöğretim'de Daire Müdürlerinin atamaları ile öğretmen eksikliklerinin halen tamamlanmadığını, öğretmenlik sınavlarının henüz gerçekleştirilmediğini” anımsattı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473