banner564

Sermayeyi götürdüler

Mağusa’da Ertan Uygur’a ait depoya girerek 4 bin liralık motosiklet parçası çalmakla suçlanan Tugay Çetin ile İbrahim Turaç tutuklandı

Sermayeyi götürdüler
banner598
Gamze PİR BAYKUR
Mağusa’da Ertan Uygur’a ait depoya girerek 4 bin liralık  motosiklet parçası çalmakla suçlanan Tugay Çetin ile İbrahim Turaç tutuklandı.
Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan ve tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanan zanlı Çetin ve Turaç teminat şartlarını yerine getiremediği için 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.
Meselenin tahkikat memuru Vedat Bilginaylar, zanlı Tugay Çetin ile İbrahim Turaç’ın 6 Eylül tarihinde Mağusa’da Ertan Uygur’a ait depo olarak kullanılan binaya girerek toplam 4 bin 95 TL değerindeki 103 adet motosiklet parçalarını sirkat ettiklerini açıkladı. 

Parçalar, tasarruflarında bulundu
Zanlı Çetin ile Turaç’ın 7 Eylül tarihinde Mağusa’da tespit edilerek tutuklandıklarını belirten Bilginaylar, sirkat edilen motosiklet parçalarının zanlıların tasarrufunda bulunarak emare alındığını söyledi. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Bilginaylar, zanlı Çetin ile Turaç’ın uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminatı ödeyemediler…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Tugay Çetin ile İbrahim Turaç’ın  pasaport, kimlik ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 5’er bin TL nakdi teminat ödemelerine, 2’şer KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Çetin ile Turaç, 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474