banner564

Tepesi attı

Boşanmak isteyen eşine 10 santimlik bıçak ile cevap veren Glühinaz teminatla serbest bırakıldı

Tepesi attı
banner598
Melin DOBRAN
Girne’ye bağlı Akdeniz köyünde Filipin uyruklu karı koca arasında yaşanan kavga polise taşındı. 29 yaşındaki Glühinaz Masharqa, boşanmak isteyen eşi Mejdi Masharqa’yı karnından bıçakladı. Olayın ardından zanlı gözaltına alınırken, hastaneye giden Mejdi Masharqa tedavisinin ardından gözetim altına alındı. Hakkında yaralama suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün saat 19.30 sıralarında yaşanan olayda eşi Mejdi Masharqa ile tartışan zanlının 10 santim uzunluğundaki bıçak ile eşini yaraladığını ve karnında 2 santim kesi oluşmasına neden olduğunu söyledi. 

Mejdi’nin tedavisi devam ediyor
Polis, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mejdi Masharqa’nın tedavisinin ardından müşahede altına alındığını ve hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Olayın ardından gözaltına alınan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Zanlının tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkeme, davası görülünceye kadar haftada bir polise giderek imza atmasına ve yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473