banner564

Tomgüsehan yeniden başkan

CTP-BG Girne Gençlik Örgütü 16’ncı Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Tomgüsehan yeniden başkan
banner598
 CTP-BG Girne İlçe Gençlik Örgütü dün 16’ncı olağan kongresini gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulunun belirlendiği kongrede, CTP-BG Gençlik Örgütü Girne İlçe Başkanlığı’na yeniden Şehan Tomgüsehan seçildi.
CTP’den yapılan açıklamaya göre,  16’ncı olağan kongresini gerçekleştiren CTP-BG Girne Gençlik Örgütü’nde yeni yönetim kurulu belirlendi ve İlçe Başkanlığı’na yeniden Şehan Tomgüsehan seçildi. Yeni yönetim kurulu ise; İlçe Sekreteri Anıl Kurtdemir, Örgütlenme Sorumlusu Ahmet Cepeoğlu, Mali Sorumlu Kemal Kalyoncu, Basın Yayın ve Propaganda Sorumlusu Cemre Ertaç, Eğitim Sorumlusu Tufan Vudalı, Sosyal Aktiviteler Sorumlusu Veli Ardıç, Dış İlişkiler Sorumlusu Zeka Fındık ve Kültür Sanat Sorumlusu Hazal Cankoy’dan oluştu. Kongreye, Meclis Başkanı, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Örgüt Sekreteri Niyazi Düzgün, Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat, Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa ve çok sayıda partili katıldı.  CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi 16. Olağan Kurultayı Demokrasi Şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı, ardından divan kurulu oluşturuldu ve konuşmalara geçildi. 
Konuşmaların ardından CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nin yeni yönetim kurulu katılımcılara tanıtıldı. Kongrede ayrıca ‘Örgütlenme’, ‘Eğitim’ ve ‘Kıbrıs’ta Barış’ başlıklı 3 karar tasarısı da onaylandı. 

Tomgüsehan: Parçası olmaktan onur duyuyoruz

CTP Gençlik Örgütü Girne İlçe Başkanı Şehan Tomgüsehan yaptığı konuşmada, CTP-BG Gençlik Örgütü’nün Kuzey Kıbrıs’ın en örgütlü, en kurumsal gençlik hareketi olduğu ve olmaya da devam edeceğini belirterek, bu hareketin bir parçası olmaktan onur ve kıvanç duyduklarını ifade etti. 
CTP Gençlik Örgütü üyesi olmanın büyük bir parçanın ailesi olma anlamına geldiğini ifade eden Tomgüsehan, önlerinde hayati önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.
CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber’in seçimleri ilk turdan kazanacağını ileri süren Tomgüsehan, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın açmış olduğu çözüm sürecini Siber’in daha ileriye taşıyacağına inanç belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474