banner564

Turizm daha da gelişecek

Demtur Genel Müdürü Melis Gülcan, Turizm Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çekti

Turizm daha da gelişecek
banner598

  Kuzey Kıbrıs turizm sektöründe, ‘fark yaratan’ hizmet anlayışıyla,bir yılı aşkın süredir yer alan Demtur Travel’ın Genel Müdürü Melis Gülcan, Turizm Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, KKTC’nin gelecek açısından umut vadettiğini söyledi.

   “Turizm mesleğine gönül veren tüm çalışanların Turizm Haftası’nı kutlarım” diyen Gülcan, turizmde sevindirici gelişmelerin yaşandığına dikkat çekti.
   Kuzey Kıbrıs’ın,turizm alanında bir marka olma yolunda olduğuna dikkat çeken Gülcan, “Adamız doğal güzellikleriyle, ılıman iklimiyle ve masmavi denizi ile tatilcilerin her zaman ilgisini çekmiştir. Ancak, bir ülkenin turizm açısından gelişmesinde sadece bu etkenler yeterli olmamaktadır” dedi. Gülcan şöyle devam etti:
   “Varolanı,düzenli bir işleyiş haline getirerek tanıtmak,talep yaratmak ve talebe en iyi şekilde cevap verebilmek oldukça önemlidir.Bu anlamda, Ülkemizde çok büyük ve önemli adımlar atılmış ve oldukça başarılı işlere imza atılmıştır.Kuzey Kıbrıs’ın turizm alanında geldiği nokta hepimizi mutlu etmektedir. Tüm bu çalışmalara baktığımızda,önümüzdeki senelerde turizmin çok daha gelişeceği inancındayım. Bu anlamda,Demtur Travel olarak bizler de elimizden geleni yapma arzusundayız.15-22 Nisan Turizm Haftası vesilesiyle, bu mesleğe gönül veren ve fedakarlıkla emek veren tüm turizm çalışanlarına içtenlikle teşekkür eder, Turizm Haftası’nı kutlarım.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474