banner564

Üstel: UBP önemli bir kavşakta

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı, Girne Milletvekili Ünal Üstel, UBP’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısı ile mesaj yayımladı. Üstel mesajında şunları kaydetti:

Üstel: UBP önemli bir kavşakta
banner598
“Ulusal Birlik Partisi, bugün 40 yaşında. Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş tarafından 11 Ekim 1975 yılında kurulan partimiz, Kıbrıs Türk Halkı ile birlikte tarihsel birlikteliğine devam ediyor.
20 Temmuz 1974 sonrasında demokrasimizin kurulup, yeşermeye çalıştığı yıllardan bugünlere gelinen süreçte, demokrasinin vazgeçilmezliği ve hukukun üstünlüğünü şiar edinirken 40. yaşımızı kutluyoruz.
Bugünlere ulaşana dek sayısız seçim geçirmiş, halk tarafından sayısız defa iktidara getirilmiş bulunan Ulusal Birlik Partisi bugün önemli bir kavşakta bulunmaktadır.
Rauf Raif Denktaş’tan başlayarak, Ulusal Birlik Partisi’ne her dem katkıda bulunan Nejat Konuk, Osman Örek, Mustafa Çağatay, Derviş Eroğlu ve İrsen Küçük gibi UBP’ye Genel Başkanlık yapmış değerli isimlerden halihazırda esenlik içerisinde olanları selamlayarak, ebediyete intikal edenlere rahmetler diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474