banner564

Aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi

Yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki Fezile Balçıner, 23 yaşındaki alkollü sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi

Aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi
banner598
Bu kader değil

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa dün güne acı bir haber ile başladı. Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki evinden saat 09.00 sıralarında çıkan ve yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan 78 yaşındaki Fezile Balçıner isimli kadın, 23 yaşındaki Çağrı Ülker yönetimindeki FD 181 plakalı salon aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılan Fezile Balçıner, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Sürücü alkollüydü
Polis basın subaylığından alınan bilgiye göre saat 09.00 sıralarında Gazimağusa Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazası, 23 yaşındaki Çağrı Ülker isimli sürücünün yüzde 68 miligram alkol tesiri altında, yönetimindeki FD 181 plakalı aracı ile Anıt Çemberi istikametinde dikkatsizce seyrettiği esnada karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan 78 yaşındaki Fezile Balçıner’e çarpması sonucu meydana geldi. Olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne yaralı vaziyette kaldırılan Fezile Balçıner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

Geride 3 evlat bıraktı
Talihsiz kadın Fezile Balçıner, ölümüne neden olan kazaya evinin hemen önünde yakalandı. Anayolun bitişiğinde bulunan evinden çıkıp yolun karşısına geçmek istediği esnada talihsiz kaza ile yüzleşerek yaşamını yitiren Balçıner geride gözü yaşlı eşi Mustafa Balçıner ile evlatları Özgül Balçıner, Turgut Balçıner ve Nilgün Polili’yi bıraktı. 

Çağrı Ülker tutuklandı
Bölgede sevilen ve sayılan bir isim Fezile Balçıner’in bugün toprağa verilmesi bekleniyor. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürerken, FD 181 plakalı aracın sürücüsü Çağrı Ülker’in bugün  Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473