banner564

Vitrinler renklendi

Esnaf 13’üncü maaşlardan yararlanmak için yılbaşı kampanyalarına hız verdi

Vitrinler renklendi
banner598

 Ömer KADİROĞLU
   Yılbaşına sayılı günler kala Lefkoşa ve diğer kentlerdeki mağazalarda indirimli satış kampanyaları hız kazandı. Özellikle kamu görevlileri ve emeklilere yönelik 13’üncü maaştan faydalanmak isteyen işletme sahipleri, indirim kampanyalarıyla müşteri çekmeye çalışıyor.
   Diyalog’a konuşan Lefkoşa esnafı, halkın alım gücünün düşmesi nedeniyle her bütçeye uygun hediyelik ürün hazırladıklarını ve büyük indirim kampanyaları yaptıklarını söyledi. Vatandaşlara seslenen mağaza sahipleri “Bizdeki fiyatlara bakmadan güneye gitmesinler” dedi.

Esnaf ne dedi…? Esnaf ne dedi…?
Derya Alp:
Derya Butik olarak geçmiş yıllardan farklı bir şekilde bu yıl dükkânımız kartlarımızla süslendi. Reyonlarımızda büyük indirimler var. 1-30 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın enflasyonla mücadele kapsamındaki indirim çağrısına uyarak bir ay mağazamızda güzel indirim yaptık. Ardından gelen Aralık ayı için de yaşanan kriz nedeni ile yüzde 50 ve yüzde 70’e varan indirimlerimiz var. Güneyden daha ucuz olduğumuzu gelip görsünler. Tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Özden Çıraklı:
Caramel Chocolate olarak halkımızın yararına olacak birtakım kampanyalar ve hediye olarak verebilecekleri paketler hazırladık. Aralık ayı itibariyle sıkı bir çalışma temposuna girdik. Bu yıl özellikle ambalaj konusunda büyük yenilikler yaptık. Her çeşit aranjmanlar yapıyoruz.  Yeni ürünlerimiz var ve bunları da aranjmanlarımızda kullandık. Belli kesimler kadife kutu ve sandık aranjmanlarını tercih etse de ekonomik sepetlerimiz de var ve bunları da müşterilerimizin beğenisine sunduk. Aranjmanlarda 85 TL’den başlayan fiyatlarımız var ve içeriğin artışına göre fiyatlarımız değişiklik gösteriyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile alım gücü düşen vatandaşlarımızı da düşündük ve sepet içeriklerini karton kutular şeklinde de sunarak ekonomik hale getirdik. Herkese yeni yılda sağlık ve barış dolu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum.
Mustafa Karpuz:
Filiz Çiçekçilik olarak yılbaşı nedeniyle birtakım hazırlıklarımızı tamamladık. Yılbaşı çiçeklerimiz ve terrariumlarımız yılbaşına özel olarak hazırlandı. Müşterinin isteğine göre de siparişler hazırlayabiliyoruz. 35 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Terrariumlarımız 75 TL’den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. Yılbaşında hediye olarak verebilecekleri birçok ürün mevcuttur. Yeni yılın geride bıraktığımız yıldan daha iyi bir yıl olmasını diliyorum.
Pembe Kadiroğlu:
Sihirli Renkler Hediyelik Eşya ve Tasarım atölyesi olarak yılbaşına özel kampanya ve paketlerle hazırlıklarımızı tamamladık. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile fiyat aralığımızı her bütçeye uygun olacak şekilde belirledik. Yılbaşında uygun fiyata birbirinden güzel ve kişiye özel tasarımları halkımıza sunuyoruz. Hediyelik aranjmanlarımız, kişiye özel tasarımlar ve kişiye özel tasarımları bizimle iletişime geçerek temin edebilirler. Öte yandan bizler de müşterilerimize yılbaşında hediyeler vermek istedik ve yılbaşına kadar alışveriş yapan müşterilerimize kura çektirerek kurada çıkan numaraya göre önceden belirlediğimiz hediyelerimizden vereceğiz. 2019 yılının geçirmiş olduğumuz yıllardan daha güzel ve daha sağlıklı olmasını diler mucizelerle dolu bir yıl temenni ederiz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474