banner564

Sarı yeleği giyemedi

Sahte Fransız passaportu ile güneye geçmeye çalışan Lübnan uyruklu Mahmut El Sayed, Beyarmudu Sınır Kapısı’nda tutuklandı

Sarı yeleği giyemedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Sahtele Fransız pasaportu ile Beyarmudu Sınır Kapısı’ndan, Rum kesimine geçmeye çalışan Lübnan uyruklu Mahmut El Sayed, muhaceret görevlisinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi. Sayed, dün tutuklama talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Yılmaz Güney, zanlının, 18 Aralık 2018 tarihinde, saat 20.20’de, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir araç ile 100 Euro karşılığında Beyarmudu Sınır Kapısı’na giderek, sahtelemiş olduğu Fransız pasaportunu muhaceret görevlisine ibraz ettiğini söyledi.

Aranan bir kişi var
Zanlının, Lübnan pasaportunu aldığı kişiyi itiraf ettiğini kaydeden polis, aranmakta olan bir şahsın olduğunu belirterek, mahkemeden süre talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimöen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 7 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473