banner564

Devamı gelecek

Gönyeli’de düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan çocuklara bisikletlerini veren Belediye Başkanı Benli, hedeflerinin herkesi bisiklet sahibi yapmak olduğunu belirtti

Devamı gelecek
banner598
Bisikletli Gönyeli Kursunu tamamlayan çocuk ve yetişkinlere, katılım belgeleri ve hediye olarak çocuklara bisikletleri verildi.
Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi’nde düzenlenen kokteylde konuşan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, “Bisiklet Gönyeli’de yeniden bir yaşam biçimi olacak” dedi.
Benli etkinlikte yaptığı konuşmada, Gönyeli'de uzun bir süredir zorlu bir yolculuk yaptıklarını, köyden kente dönüşümün ardından hizmet kalitesini çok daha ileriye taşıdıklarını belirtti.

"Kurslar artarak devam edecek"
Benli, bisiklet kurslarını başlatarak bir ilke imza attıklarını ifade ederek bundan sonraki süreçte bu kursların devamının artarak geleceğini söyledi. 
Benli konuşmasını şöyle tamamladı: 
"Burada başlatılan bu heyecanı bütün kente yaymak istiyoruz. Yaklaşık olarak bin bisikleti temin ederek Gönyelililere vermek istiyoruz. Bisiklet sahibi olmak en kolay Gönyeli'de olmalı. Bisiklet sadece sosyal aktivitelerde değil yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olarak hayatımızda olmalı. Bu nedenle herkesi bisiklet sahibi yapacağız, bunda kararlıyız. Son olarak bu projeye katkı koyan herkese teşekkür etmek istiyorum."


Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474