banner564

Kemal Saraçoğlu Vakfı’nın geleneksel ‘Yaz Tatili’ etkinliği Demtur Travel ev sahipliğinde gerçekleşti

Gönüllerince eğlendiler

Kemal Saraçoğlu Vakfı’nın geleneksel ‘Yaz Tatili’ etkinliği Demtur Travel ev sahipliğinde gerçekleşti
banner598

 Demtur Travel, geçtiğimiz hafta sonu, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın üye çocukları ve aileleri için gerçekleştirdiği geleneksel ‘Yaz Tatiline’ ev sahipliği yaptı. Merit Cyprus Gardens Resort Otel’de, bağışlar ile gerçekleşen organizasyonda gönüllerince eğlenen çocuklar ve aileleri moral depoladılar. 

Demtur’un hediyesi boyama kitabı,kalemleri ve hikaye kitapları ile mutluluklarını paylaşan çocuklar,yine Demtur ekibinin sürprizi açık hava sineması ve palyaço gösterileri ile keyifli anlar yaşadılar. 170 kişinin katılım gösterdiği tatilde, moral ve motivasyonunun arttırılarak aileler arası dayanışmanın sağlanması amaçlandı.
Tatil sonrasında açıklamada bulunan Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Övgü İnce, “Vakfımıza katkıda bulunan bağışçılarımız vesilesiyle 19.sunu gerçekleştirdiğimiz tatilimiz ile hem üye çocuklarımız hem de aileleri unutulmayacak anlar yaşadılar. Bizler için en önemli unsur,çocuklarımız ve ailelerimizin,güzel vakit geçirerek morallerini yüksek tutmaktır.Bu anlamda,organizasyonun her aşamasında yanımızda olan Demtur Travel ekibine,gerek sürprizleri gerekse yakın ilgileri dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474