banner564

Madalyalar sevindirdi

LAÜ, İstanbul’da düzenlenen Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması’nda birinci oldu

 Madalyalar sevindirdi
banner598
 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, İstanbul’da gerçekleşen “14. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali”nden birincilik kupası ile döndü. 23 üniversite arasında yapılan ‘Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması’nda LAÜ öğrencileri sergiledikleri başarılı çalışma ile LAÜ’ye birincilik kazandırırken,  LAÜ öğrencileri Gökhan Deniz, Doğa Çetin ve Beyza Yağmur Koldemir 3 altın madalyaya layık görüldüler. Birçok farklı ülkeden yoğun bir katılımla gerçekleşen festivalde Celal Fırat Özdemirli, Emre Varol, Nadir Kalaycı, Kubilay Şimşek, Şükran Kaya ve Furkan Batuhan Bozkurt ise “balık”, “tatlı” ve “et” dalında yarışarak 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya aldılar. 
   Gastronomi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aytaç Yıldırım; Gastronomi Bölümü’nün 2013 yılından itibaren Uluslararası Altın Kep ve Uluslararası İstanbul Gastronomi Günleri’ne katıldığını ve her yıl çeşitli başarılar elde eden öğrencilerin KKTC ile LAÜ’yü en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.
   Bölüm akademisyeni Zihni Türksel ise, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu olarak Mutfak Günleri Festivali’ne 3’üncü kez katıldıklarını ve dört kategoride yarışarak 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak başarılarını taçlandırdıklarını dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474