banner564

Ramazan Useinov, Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için Coronavirüs ile mücadeleyi tuvale taşıdı

Fırçası ile destek verdi

Ramazan Useinov, Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için Coronavirüs ile mücadeleyi tuvale taşıdı
banner598

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için Sanatçı Ramazan Useinov, Coronavirüs ile mücadeleye fırçası ile destek verdi...
Sanatçılar, dünyayı saran ve yüzbinlerin ölümüne neden olan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) ile mücadeleye destek vermek ve farkındalık yaratmak için resimlerini tuvallere yansıtmayı sürdürüyor.
Verilen bilgiye göre Sanatçı Ramazan Useinov, eserlerinde insanlığın karantina altındaki yaşamını, mücadelesini ve zaferini kendi bakış açısıyla resmetti. Coronavirüs'ün insanları karantinaya sürüklemesinin sanatçılara hiçbir şekilde engel olamadığını da belirten sanatçı, bu süreci sanatıyla tuvale yansıttı.
Sanatçı, gelinen süreçte, evde kalmanın neticelerinin olumlu yönde farkına varılmaya başlandığını rehavete kapılmadan yapılan tüm uyarı ve önlemleri alarak hayatımıza devam etmemiz gerektiğinin altını çizdi.
Açıklamada, Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için her gün ayrı bir sanatçı tarafından Coronavirüse karşı verilen mücadele farklı bakış açısıyla, sanatın farklı dallarıyla ortaya çıkan eserler sanatseverlerle buluşmaya devam edilecek ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
voirel
voirel - 4 yıl Önce

Dr akpada adındaki bu adama çok teşekkür etmek istiyorum, söyleyecek çok şeyim yok ama ilişkinizle ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız bu harika adama ulaşabilirsiniz ([email protected]) veya WhatSApp + 27732331494 Tekrar teşekkürler Dr akpada hayatımı yaşamaya değer hale getirdiniz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474