banner564

“Sanata Evet”

Beşparmaklar Tiyatro Festivali 6-30 Mart tarihleri arasında yapılacak

“Sanata Evet”
banner598
“İşte Bütün Mesele Bu: Sanata Evet” sloganıyla düzenlenen 8. Beşparmaklar Tiyatro Festivali, 6-30 Mart tarihleri arasında yapılacak.
Konuyla ilgili The Olive Tree Otel’de dün düzenlenen  basın toplantısına Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik, festival sponsoru The olive Treee Otel Ön Büro Müdürü Uğur Kıroğlu ve festivale katılacak oyun gruplarının yetkilileri katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, belediye olarak ülke kültürünü, öz değerlerini, sanatını ve sanatçısını desteklemek, yaşatmak ve ön plana çıkartmak amacıyla çalıştıklarını belirtirken, bu amaçla beldede 2 önemli organizasyondan birisi olan Beşparmaklar Tiyatro Festivali’ni düzenlediklerini söyledi. 
Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik de,  8 yıl önce başlattıkları festivali bu günlere getirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, festivali her yıl çıtayı biraz daha yükselterek geliştirmeye, insanlara sanatın ne kadar değerli, ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.
Festivalin ana sponsoru The Olive Tree Otel Ön Büro Müdürü Uğur Kıroğlu da, sponsorluktan dolayı büyük onur duyduklarını belirterek, “Çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bu festivali beldemize kazandıran Çatalköy Belediyesi, oyun ekipleri ve destekçilere teşekkür ediyorum” dedi. 
Festival biletleri 5 Türk Lirası karşılığında Çatalköy Belediyesi’nden temin edilebilecek. Detaylı bilgi ise 0392 824 40 68/113 numaralı telefondan alınabilecek

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474