banner564

‘Bu defa umutluyum’

Alsancak Belediye Başkanı Ataser, tehlike yaratan yol konusunu yeni Ulaştırma Bakanı Atakan ile görüştü

‘Bu defa umutluyum’
banner598
Çiğdem AYDIN 
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, yıllardır çözümlenemeyen yol sorununu bu kez yeni Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’la görüştü. 
   Ataser, Alsancak bölgesinin en büyük sorununun yol sorunu olduğunu belirterek, Atakan ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Belediye olarak sorunların çözümü noktasında yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Ataser, ilgili bakanlıkla koordineli çalışma kararı aldıklarını ifade etti. 
   Girne-Alsancak arasındaki yolun yarısının çift şerit olduğunu ve tek şeride düşüldüğü zaman trafiğin felç olduğunu, 10 dakikalık mesafenin 45 dakikada alındığını vurgulayan Ataser, bu soruna hem zaman, hem de güvenlik açısından bakılması gerektiğini söyledi. Ataser şunları kaydetti:
    “Yeni Bakan Tolga Atakan ile bir araya geldik ve bölgemizin en önemli sorunu olan yol sorunumuzu kendilerine illettik. Biz belediye olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz, Bakanlık olarak onlarda üzerlerine düşeni yapacaklarını söylediler. Gerçekten bugün umutlu bir çıkış yaptım Bakanlıktan görünen o ki büyük oranda konu çözülmüştür, istimlakların parası yatırıldıktan sonra öteleme ile ilgili çalışma başlatılmıştır sonuçlanınca da yol yapımımıza başlanacaktır. Yeni Ulaştırma Bakanımıza teşekkür ediyorum gerçekten olaylara vakıftır ve istekli bir pozisyonda olduğunu gözlemledim. Bu defa umutluyum sorunun yüzde 90’nını çözdük yüzde 10’luk bir kısmı kaldı en kısa sürede tamamına erişeceğimizi düşünüyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473