banner564

Niyeti bilinmiyor!

Rusya'nın 20 bin askerini, Ukrayna'nın doğu sınırına yığdığı ileri sürüldü

Niyeti bilinmiyor!
banner598
Rusya'nın savaşa hazır 20 bin askeri Ukrayna'nın doğu sınırına yığdığı ve 'barış gücü' adı altında işgale başlayabileceği öne sürüldü. NATO'dan yapılan açıklamada asker sevkiyatının zaten tehlikeli olan durumu daha da tırmandırdığı belirtildi. 
NATO Sözcüsü Oana Lungesc, yaptığı açıklamada, "Rusya'nın niyetleri bilinmiyor fakat yaptıkları ortada ve bu büyük endişeye sebep oluyor" ifadelerini kullandı. NATO kaynakları ise sınırdaki birliğin ağır silahlarla konuşlandırıldığını aktardı. Rusya'nın bölgedeki tatbikatlarının da işgal hazırlığı olabileceği iddia edildi. Polonya Başbakanı Donald Tusk ise Rus Ordusu'nun Ukrayna'ya doğrudan müdahalesinde son günlerde artış görüldüğünü öne sürdü.Öte yandan, Ukrayna ile Rus ayrılıkçılar arasında yaşanan çatışmalarda son 24 saatte 18 Ukraynalının öldürüldüğü açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bülent Celasun
Bülent Celasun - 3 yıl Önce

Yanılmanızı çok isterim...

xyz
xyz - 3 yıl Önce

1)su anda nobel odulluden gecilmiyordu her taraftan ⅕opulitzer nobel vs odulluler fiskiriyordu2)TCden gelen paralar rusvetsiz rantsiz yatirima yonlendiriliyor yapilmadik alt yapi kalmiyordu3)13. maaslar alinmiyor yarim gun mesai yapilmiyor alinteri kanterine karisiyordu4)yabanci ogrenci sinavlariyla istenilen universitelere girilmiyordu5)rumun karsisinda dik duruluyor Annan plani oylamasinda Crans montanada sittiri yedikten sonra gozler ileri baslar yukari onurlu duruslar muhafaza ediliyordu vs vs birakin bunlari gec bunlari anam babam

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473