banner564

Macit’i ihbar yakalattı

Narkotik ekipleri, Gazimağusa’da bir eve düzenlediği operasyonda 1 gram bonzai ele geçirdi

Macit’i ihbar yakalattı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da aldığı bir ihbar ile harekete geçen Narkotik Şube ekipleri Macit Yağmur’un evinde arama yaparak yarım gram ağırlığında bonzai buldu. Polis tarafından gözaltına alınan Macit Yağmur dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, 14 Mayıs 2015 tarihinde aldıkları bir ihbarla zanlı Macit Yağmur’un evine giderek arama yaptıklarını söyledi. Yapılan aramalar sonucunda bir sigara paketi içerisinde yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını aktaran Kaleci, plastik bir şişe içerisinde de uyuşturucu kalıntısı bulduklarını belirtti.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını söyleyen Kaleci, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurndaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473