banner564

Mehmetçik ayağa kalktı

Bafra Halk Plajı ve bünyesindeki restoranın kiralanacağı yönündeki karar bölgede infial yarattı, belediyeye siyah çelenk bırakıldı

Mehmetçik ayağa kalktı
banner598

 Osman ZORLU

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve meclis üyelerinin Bafra Halk Plajı ve bünyesindeki restoranın kiralanması yönünde karar aldığı haberi, bölgede infial yarattı. Bölge halkı dün akşam saatlerinde Mehmetçik Belediyesi önünde toplanarak tepkilerini seslendirdi. Belediyenin kapısına siyah çelenk bırakan vatandaşlar alınan karardan dönülmesi çağrısında bulundu. Ellerinde Dur yazılı siyah çelenkle belediyenin önüne gelen bölge sakinleri, plaj ve plaja ait restoran, büfe ve rekreasyon alanının zarar ettiği gerekçesiyle kiralanmasına tepki gösterdi.
Belediyenin önünde yapılan açıklamada, “Plaj, halkımızın denize girebileceği tek sahil kapısıdır. Şu anda plajın işletmesinin bir şirket yönetimine devredilmesi veya kiralanması gündemde.  Belediye Başkanı ve üyelerin bu tutumunu üzülerek izlemekteyiz. Halk Plajı halkın malıdır, kesinlikle öyle olmalı ve öyle kalmalıdır” denildi. Bölge sakinlerinin düzenlediği eylem olaysız tamamlandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474