banner564

Volkan Konak, hayranlarıyla Merit Crystal’de buluştu

Şarkı ve şiir gecesi

Volkan Konak, hayranlarıyla Merit Crystal’de buluştu
banner598

  Merit Crystal Cove Otel’de hayranlarının karşısına çıkan Volkan Konak, şiirlerle, fıkralarla ve şarkılarla dolu ’Sevgililer Günü Konseri’nde bin 200 hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı.

   Otelin kongre salonunda özel olarak hazırlanan sahnesine ‘Dadaloğlu’ ile çıkan sanatçı Mimoza, Nefesin Nefesime, Aleni Aleni adlı sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarından büyük alkış aldı. Şarkıları kadar şiirleriyle de büyük beğeni alan Kuzey’in Oğlu, gerek ailesinden, gerek kendi yaşadıklarından oluşan anılarını paylaşarak seyircilerini kahkahalara boğdu.
    Güçlü performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri adeta duygudan duyguya sokan sanatçı, “Bekleyeni olan kolay gider, aşkınız yanınızda ise kıymet bilin, yoksa aşık olun” diyerek ‘Yarim Yarim’ şarkısını seslendirdi ve hayranlarının Sevgililer Günü’nü kutladı. Hayranlarının isteklerini geri çevirmeyen Volkan Konak, bol bol öz çekim de yaptı. 31 Ağustos’ta tekrar Merit Crystal Cove Hotel sahnesinde olacak olan sanatçı, sabırsızlıkla beklenen yepyeni albümünü yaz başında sevenleriyle buluşturacak.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473