banner564

Bekenova’nın durumu kritik

Lefkoşa’da 26 yaşındaki yayaya çarpıp ağır yaralanmasına neden olan sürücü Merve Türksev, 3 gün daha tutuklu kalacak

Bekenova’nın durumu kritik
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 26 yaşındaki Shahlo Bekenova’ya çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden olan sürücü Merve Türksev dün ek tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Kazada yaralanan Shahlo Bekenova’nın durumunun kritik olduğu, kafatasında kırık ve beyin kanası geçirdiği, önceki gün itibari ile yaralının beynindeki kanamanın arttığı ve durumunun kritik olduğu açıklandı. 
Kazanın soruşturmasını yapan polis, 15 Şubat tarihinde, saat 19.50 sıralarında, Lefkoşa'da Kemal Aksay Caddesi üzerinde, 27 yaşındaki zanlı Merve Türksev’in  yönetimindeki NS 911 plakalı salon araç ile güney istikametinden kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, Şefler Pastanesi önlerine geldiği zaman o esnada yolu batıdan doğuya doğru yaya olarak geçmeye çalışan Türkmenistan uyruklu Shahlo Bekenova’ya çarptığını söyledi. 
Polis kaza sonucu ağır şekilde yaralanan yaya Shahlo Bekenova’nın kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ve yapılan tetkiklerde kafatasında kırık ve beyin kanası geçirdiği tespitinin yapıldığını mahkemeye aktardı. 
Polis, yaralının beynindeki kanamanın arttığını ve durumunun kritik olduğunu söyledi.

Gözlük takmadığında az görüyor
Zanlının gözlük takmadığı durumda yüzde 70 oranında görmediğini belirten polis, bu hususta doktor raporu alındığını belirtti. Polis, kaza mahalline götürülen zanlının çarpma noktasına itiraz ettiğini söyledi. Meselenin ciddi bir mesele olduğunu, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğunu ve vefat etmesi durumunda soruşturmanın seyrinin değişeceğini belirterek, 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473