banner564

Gönyeli zoru başardı 1-2

Kötü günler geçiren Gönyeli deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen Girne Halk Evi’ni 2-1 mağlup etti

Gönyeli zoru başardı 1-2
banner598
YER: Girne 20 Temmuz Stadı
HAKEMLER: Serkan Durmaz, Ali Orçan, İsfendiyar Açıksöz, Osman Özpaşa
GHE: Burak, Talip, Salahi, Raif, Erkan(50’Özgür Ongun), Osman(50’Hasan Sadrazam), Yankı, Hüseyin Sarro(80’Salihcan Arslan), Tufan, Şenol, Şahin
GÖNYELİ: Mustafa Dağman, Reşat, Okan, Ahmet Can, Veli, Ulaş(80’Sabri), Ertuğ(66’Cemal Yaşınses), Mustafa Okur(46’Mustafa Salman), Çağakan Kılıç, Hüseyin Tosun, Şaban
GOLLER: 31’(P)Şenol Hızlıoğlu(GHE), 13’(P)Ertuğ Erçin, 60’Mustafa Salman(Gönyeli)
KIRMIZI KART: 31’Çağakan Kılıç(Gönyeli)

K-Pet Birinci Lig’de 17.hafta karşılaşmasında ligde kötü günler yaşayan Gönyeli, ligin güçlü ekiplerinden olan Girne Halk Evi’ni deplasmanda 10 kişi kaldığı karşılaşmada 2-1 mağlup etmeyi başararak altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. 31.dakikada kırmızı kart görerek 60 dakika boyunca 10 kişi mücadele eden Gönyeli’ye galibiyeti getiren golleri penaltıdan Ertuğ Erçin ve ikinci devrede oyuna giren Mustafa Salman kaydederken, Girne Halk Evi’nin tek golünü ise penaltıdan Şenol Hızlıoğlu kaydetti.
Girne 20 Temmuz Stadı’nda güneşli bir havada oynanan ve orta hakemliğini Serkan Durmaz’ın, yardımcılarının ise İsfendiyar Açıksöz ve Ali Orçan’ın yönettiği karşılaşmayı konuk ekip Gönyeli 2-1 kazanmayı başardı. Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Gönyeli, 13.dakikada penaltı atışı kazandı. Bu dakikada Ahmet Can’ın vuruşu GHE savunmasının eline çarpınca orta hakem Serkan Durmaz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen golcü isim Ertuğ Erçin top ve kaleciyi farklı köşelere göndererek skoru 1-0 yaptı. Golden sonra ev sahibi ekip GHE, oyuna ağırlığını koydu ve 31.dakikada gelişen atakta Hüseyin Sarro’nun vuruşunu Gönyeli futbolcusu Çağakan Kılıç çizgi üzerinde eliyle çıkarınca Serkan Durmaz bir kez daha penaltı noktasını gösterdi ve Çağakan’ı doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Topun başına geçen golcü futbolcu Şenol skoru 1-1’e getirdi. İlk devrede başka gol olmayınca ilk devre 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
İkinci devreye daha iyi başlayan taraf ev sahibi ekip olsa da Gönyeli kontraataklarla pozisyon ve gol aradı. Kırmızı beyazlılar aradığı golü 60.dakikada ikinci devre oyuna giren Mustafa Salman ile buldu ve skor 2-1 Gönyeli lehine oldu. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında ev sahibi ekip Girne Halk Evi’nin gol arayışı karşılıksız kalınca Gönyeli çok önemli bir 3 puanı elde etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473