banner564

Süper lig aşkına

Yeniboğaziçi konuk ettiği Cihangir’i 1-0 mağlup etti ve kümede kalma umutlarını ileriki haftaya taşıdı

Süper lig aşkına
banner598
YER: Osman Ergün Mehmet
HAKEMLER: Kerem Eran, İsmail Ercan,Ömer Doğru, Ali Özgül
YENİBOĞAZİÇİ: Ersoy, Mustafa, İsmail, Zeki, Talat, Diallo, İbrahim (Dk.90+2 Furkan), Mehmet (Dk.57 Hüseyin), Ramadan (Dk.86 Ahmet), Tugay, Blessing
CİHANGİR: Özgür, Ertan, Yannick, Fırat, Mete, Hasan, Hüseyin (Dk.56 Mikail), İsmet, Umut, Ümit, Patrick
GOL: 47.Dk Blessing (Yeniboğaziçi)
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig’inde Yeniboğaziçi evinde konuk ettiği Cihangir’i yabancı forveti Blessing’in golü ile 1-0 mağlup ederek puanını 12’ye yükseltti ve kümede kalma umudunu ileriki haftalara taşıdı
17.dk: Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Cihangir adına Mete’nin vuruşunda önce kaleci Ersoy topa dokundu daha sonra top direkten oyun alanına döndü.
18.dk: Hüseyin gelişen Cihangir atağında sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci Ersoy başarılıydı.
27.dk: Patrick sağ çaprazdan ceza sahasına girdi, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşu yandan az farkla dışarı çıktı.
41.dk: Fırat ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta topu kaleye gönderdi,   İsmail topu kale çizgisinden kafa ile çıkardı, top direkten oyun alanına döndü.
45.dk: Blessing sağ çaprazdan rakiplerinden birer birer sıyrıldı kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşu yandan dışarı çıktı.
47.dk: Mustafa sağ kanattan ceza sahasına ortayı yaptı kaleci ve savunma arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu top bir anda Blessing’in önünde kaldı oda topu boş kaleye gönderdi.1-0
60.dk: İsmail kazanılan serbest vuruşta topu kaleye gönderdi top az farkla dışarı çıktı.
70.dk: Ramadan savunmadan seken topu bir anda önünde buldu kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat vuruşu top yandan az farkla dışarı gitti.
Kalan bölümde başka gol olmazken karşılaşma Yeniboğaziçi’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473