banner564

Levent kaptan unutulmadı

GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik

Levent kaptan unutulmadı
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Lojistik ve Denizcilik Kulübü’nden anlamlı etkinlik.
GAÜ Lojistik ve Denizcilik Kulübü öğrencileri, denizcilik ve 4 yıl önce vefat eden Uzak Yol Kaptanı Levent Çetin Ruhi anısına  ağaç dikimi gerçekleştirdi. GAÜ Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Uzakyol Kaptanı Efdal Safel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Lojistik ve Denizcilik Kulübü öğrencilerinin  4 sene önce aramızdan ayrılmış olan kendisi gibi Kaptan arkadaşı Levent Çetin Ruhi anısına ağaç dikimini gerçekleştirdiklerini belirtirken “öğrencilerimiz benim adımı ölümsüzleştirmek adına böyle bir ağaç dikme kararı almışlar. Bunun için minnettarım ama benim için eksik bir yanı vardı. Ben Levent kardeşimle ikimizi temsil edecek yan yana birer tane ağaç dikilmesini daha uygun buldum” dedi.
Ayrıca, fidan dikilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Safel, “Biz denizciyiz, ağacı, doğayı severiz. Bu ağaçların bizden sonra da yıllarca bizi temsil edeceklerini düşünüyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473