banner564

Kartal’ın zirve inadı 4-1

Son haftaların başarılı takımlarından Yenicami, maçın genelinde iyi oynamasa da tecrübesi ile Gençlik Gücü’nü yendi ve maç fazlasıyla lider oldu

Kartal’ın zirve inadı 4-1
banner598
Stad: Lefkoşa Atatürk Stadı. 
Hakemler: Mehmet Malek, Halil Erdem Canaloğlu, Ahmet Özkurtuluş 
Yenicami: Ercan, M.Göktaş, Ömer (Behiç dk.72), Eray (Yasin dk.80), Oladele, Ünal, M.Altın, Emin, S.Güvensoy, J.Okoye, Eren (Tansel dk.59) 
Gençlik Gücü: Çağatay, Uğur, Derviş (A.Can dk.69), William, Agit (Sezgin dk.46), Gökhan (Zeep dk. 84), A. Akbulut, Özcan, Hascan, Debola, Hakan 
Goller: Dk.24, dk. 83 Ünal, dk.41 J.Okoye, dk.90 H.Altın (Yenicami) 
Dk.53 Sezgin (Gençlik Gücü)  
 
K-Pet Süper Ligi'nin 13. haftasının açılış maçında Yenicami Gençlik Gücü'nü  4-1 mağlup etti.
 19. dakikada G.Gücü Debola’ya yapılan faul sonrası bir serbest vuruş kazandı. Hascan’ın vuruşunda top üstten dışarı gitti. 
  24. dakikada Yenicami öne geçti. Eren’e rakip ceza alanı dışında yapılan faul sonrasında kazanılan serbest vuruşu M.Altın kullandı. Vuruşunda kaleci Çağatay topu direk dibinde tokatladı, boşta kalan topu Ünal ağlara yollamakta zorlanmadı ve Yenicami 1-0 öne geçti.   
 40. dakikada gelişen Yenicami atağında J. Okoye’nin vuruşunda top kaleci Çağatay’dan döndü defans uzaklaştırdı. 
 41. dakikada gerilerden atılan uzun topu alan J. Okoye topla birlikte G.Gücü ceza alanına girdi, kaleciyi de geçtikten sonra topu ağlara yollayarak skoru Yenicami adına 2-0 yapan golü attı. 
 53. dakikadaki G.Gücü atağında Yenicami defansının uaklaştıramadığı topa Debola vurdu, kaleciden dönen topa bu kez ikinci yarıda oyuna giren Sezgin vurdu ve topu filelere göndererek skoru 2-1 yaptı. 
 64. dakikada rakip kaleye çok uzak bir mesafeden faul atışı kazandı. Hascan’ın mükemmel vuruşunda top üst direkten döndü G.Gücü forvetleri bundan yararlanamadı. 
 66. dakikadaki Yenicami atağında Ünal’ın pası ile J.Okoye kaleci Çağatay ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin kucağına attı.
 79. dakikada ani gelişen Yenicami atağında J.Okoye sol taraftan topla tek başına rakip ceza alanına girdi, müsait pozisyonda olmasına rağmen topu dışarı attı. 
 83. dakikadaki Yenicami atağında S.Güvensoy’un getirdiği topu J.Okoye gerilerden gelen Ünal’a bıraktı, Ünal da dügün ve terden bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 3-1 öne geçirdi. 
 90. dakikada Yenicami yine sol taraftan ani bir atak geliştirdi. Emin getirdiği topu H.Altın’a al da at dercesine verdi. H.Altın da topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve maçın skorunu belirleyen golü attı. Yenicami 4 G.Gücü 1   
Yenicami bu sonuçla puanını 24'e çıkarırken Gençlik Gücü ise 14 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473