banner564

“Biz Biriz ve beraberiz”

UBP kadın örgütlerinin düzenlediği etkinlikte konuşan Özgürgün, 7 Ocak’tan sonra hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi

“Biz Biriz ve beraberiz”
banner598
Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Girne İlçe Başkanlığı ile Kadın Kollarının organize ettiği etkinlik, Girne Vuni Place Otel’de gerçekleşti
Etkinlikte konuşan UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, iktidara geldiklerinde batmış durumda olan birçok kurumun bugün yatırım yapacak konuma geldiğini, bunun UBP kadroları ile başarıldığını söyledi.
Özgürgün, UBP tarafından ülke için yapılan birçok projenin  tüm partililerin ama en çok kadınların eseri olduğunu vurgularken, kadınların bir kez daha Girne’den güneş gibi parıldadığını ifade etti.
Milletvekili aday kadrolarının büyük bir heyecanla göreve hazır olduğunu belirten Özgürgün, geçtiğimiz 1,5 yılda, bulunan enkazın kaldırılabilecek bir enkaz olmadığını, devletin maaş ödeyebilecek bir durumda olmadığını söyledi.
İktidara geldikleri dönemde çiftçinin, hayvancının, emeklinin ve tüm kesimlerin çok zor bir durumda olduğunu, kamu bankaların ve sigortaların batma noktasına geldiğini ve ülkenin neredeyse elektriksiz kalacak duruma geldiğini vurgulayan Özgürgün, batma noktasından aldıkları kurumların bugün, yatırım yapacak konuma geldiğini ifade etti.
Özgürgün konuşmasının sonunda: “5 yıl da yaptıklarımızın iki katını yapacak kadrolarımızla 7 Ocak’da halkımızın karşısında olacağız. “Biz Biriz ve beraberiz”. UBP kadroları ile KKTC için bir olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Vuracağınız mühür ile projeler devam edecek”
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün annesi Tangör Özgürgün  ise “Irkımın Akdeniz’de bir sevinci var” diyerek başladığı konuşmasında, Kıbrıs Türkü’nün geçtiği zor dönemleri anlattı ve bu zor günlerden bir ve beraber olarak, çalışarak bugünlere gelindiğini söyledi.
Ülkede bir çok projenin UBP iktidarları döneminde geldiğine dikkati çeken Özgürgün, partiye vurulacak mühür ile bu projelerin kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

Keleşoğlu: Partimiz tek yürek
UBP Girne Kadın Kolları Başkanı  Nil Keleşoğlu da etkinliğin başındaki konuşmasında UBP’nin örgütleri ile köklü bir parti olduğunu vurgulayarak , bütün seçimlerde tek yürek olarak çalıştığını söyledi.
Etkinlikte 7 Ocak’ta Milletvekili olarak yarışacak tüm adaylar ilçe ilçe anons edilerek sahneye davet edildi ve partililere tanıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473