banner564

4 kıtadan katılım olacak

Şubat ayında İzmir’de gerçekleşecek olan Gelinlik Fuarı için geri sayım başladı

 4 kıtadan katılım olacak
banner598
Türk tekstil sektörü, İzmir Gelini ile Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde büyük bir tanıtım atağı başlattı. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFAŞ tarafından bu yıl kapılarını 10. kez açacak olan IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı teması İzmir Gelini olarak belirlendi. İzmir Gelini temalı IF Wedding Fashion İzmir 10. Fuarı bu yıl tekstil sektörünü küresel buluşmaya hazırlanıyor.
Dünya moda başkentlerinde Türkiye'nin kendine özgü çizgileri ile ön plana çıkmaya hazırlandıklarını söyleyen İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, 'Bu yıl İzmir Gelini ile İzmir markasını uluslararası düzeyde tanıtım imkanı bulduk. Expo sürecinin arkasından İZFAŞ, tekstil sektörü için önemli bir inovasyon sürecinin fitilini ateşledi. İzmir Gelini, Avrupa, Afrika, Arap ülkeleri, İran ve Türk Cumhuriyetleri'nde önemli bir pazarlama stratejisi geliştirdik. Rusya krizi, Suriye'deki savaş gibi tüm olumsuz şartlara rağmen sektöre moral ve motivasyon veren fuar süreci içindeyiz" dedi.
IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın bu yılki teması "İzmir Gelini" olan Gelinlik Tasarım Yarışması'nda bu yıl 507 tasarım yarıştı. Değerlendirme yapan jüri, finalde yarışacak olan 15 gelinlik tasarımını belirledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Fuar İzmir'de 2 - 5 Şubat 2016 tarihlerinde 10 kez organize edilecek olan IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı için hazırlıklar devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474