banner564

Sosyal sorumluluk örneği

GAÜ öğrencileri Kemal Saraçoğlu Lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi

 Sosyal sorumluluk örneği
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları ders kapsamında Kemal Saraçoğlu Lösemili çocuklar yararına, GAÜ ana sponsorluğunda kermes düzenlendi. 
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği bölüm öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kermeste çeşitli kitaplar, meyve suyu, deodorant ve içme suyu satışı yapıldı.
GAÜ Öğretim Görevlisi Zeki Akçam tarafından verilen ders kapsamında düzenlenen kermesle ilgili olarak konuşan öğrenciler, yardıma muhtaç sosyal kurumlara katkı amacıyla düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu etkinliği Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Derneği'ne katkıda bulunmak amacıyla düzenledik. Benzer etkinlikleri daha önce de düzenlemiştik. Bu yıl aramıza katılan yeni öğrencilerin de katkısıyla oldukça yararlı bir sosyal sorumluluk etkinliğini yapmış bulunuyoruz, ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz"

Devamı gelecek
Önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklere devam edileceği belirtilen açıklamada, tüm bireylerin katkısını beklediklerini dile getiren GAÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği öğrencileri, "Amaç sosyal farkındalığı canlı tutmak ve ihtiyaç sahibi kişilere sıcak ve içten bir el uzatmak" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473