banner564

Altın Koza başlıyor

Türk ve dünya sinemasının seçkin örnekleri, Adana’daki festivalde buluşuyor

Altın Koza başlıyor
banner598
Türk ve dünya sinemasının seçkin örnekleriyle belgesel, sergi, konser, söyleşi ve atölye çalışmalarının yer alacağı 21. Uluslararası Altın KozaFilm Festivali kapsamında bazı etkinlikler, bu yıl ilk kez Adana'nın merkezi dışındaki ilçelerde de gerçekleştirilecek.
21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali'nin Çırağan Sarayı'ndaki tanıtım toplantısına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesince 15-21 Eylül'de gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali'nin, Türkiye'nin önemli festivallerden biri olduğunu söyleyerek, "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte de ülkemize, sinema başta olmak üzere, tüm sanat alanlarında yatırım yapmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun, Adana'da sinemaya, sanata yatırım yapmanın, destek vermenin ötesinde, ülke sanatına da destek vermek anlamına geldiğini gayet iyi biliyoruz" diye konuştu.
Festivalde bir hafta boyunca Türk ve dünya sinemasının seçkin örneklerinin yanı sıra belgesel, sergi, konser, söyleşi ve atölye çalışmalarının da sanatseverlerle buluşacağını kaydeden Sözlü, bu yıl ilk kez bazı etkinliklerin Adana'nın merkezi dışındaki ilçelerde de gerçekleştirileceğini bildirdi.  

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 09:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Üstadım taca atılan top gibisiniz araç muayenesinden geçemeyen 56 sevrole gibisiniz müdür olacak dediniz reesen emekli edildiniz siz de tekaut muritlerle idare ediyorsunuz 3/5 mürit yetmez ama evet

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Arsız utanmaz diye senin gibi genel vericilerle denir gerçekler acıtır yetmez ama evet fedailigi yapıp sonra da kazığı yiyince muhalif olmak dibin dibidir goygoyculuktur adamsan başına geleceği bilip yancilik yalakalık yapmayacaktır üstat seni demi kandirdilar

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474