banner564

‘Aşk Lütfen Gel’

Hakan Altun, piyasaya bugün çıkacak olan albümündeki parçaları Crystal Bodrum’da seslendirdi

‘Aşk Lütfen Gel’
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Crystal Cove Hotel bünyesindeki Crystal Bodrum’da konser serisine devam eden ünlü şarkıcı Hakan Altun, 4. kez sahne aldı. 
Her zaman olduğu gibi yoğun bir izleyici grubunun takip ettiği Hakan Altun, “İlk defa beni izlemeye gelen varsa, aramıza hoş geldiniz. Hiç pişman olmayacaksınız” dedi.
Hakan Altun, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan ünlü sanatçı Kayahan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.  “Kayahan abiye Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” diyen Hakan Altun, konuklarının alkışları arasında bir şarkısını seslendirerek usta sanatçısı andı. 
Piyasaya bugün çıkacak olan yeni albümünden “Aşk lütfen gel” adlı şarkıyı seslendiren Hakan Altun, çok heyecanlı olduğunu ve bu albümün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Şarkılarına daha çok erkeklerin eşlik ettiğini ve Türk erkeklerinin çok romantik olduğunu da belirten Hakan Altun, gelen istek parçaları da geri çevirmedi. Gecede bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Hakan Altun, aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474