banner564

‘Aşk’rüzgarı esti

Muğla’da düzenlenen bale festivalinde Rus 'Svetlana Zakharova Solo Dans Projesi Topluluğu' sahne aldı

‘Aşk’rüzgarı esti
banner598
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen 15'inci Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde sahne alan Rus 'SvetlanaZakharova Solo Dans Projesi Topluluğu', İtanyanca aşk anlamına gelen 'Amore' adlı üç gösteriyle beğeni topladı.
Bale Festivali'nde, Bolşoy Balesi baş dansçılarından SvetlanaZakharova'nın kurduğu 'SvetlanaZakharova Solo Dans Projesi Topluluğu', 'Amore' adlı gösteriyi sahneye koydu. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleşen gösteriyi, aralarında eski bakanlardan Şinasi Altıner'in de bulunduğu 1500 kişi izledi. 'Francesca da Rimini', 'TheRainBeforeItFalls' ve 'Strokes Through theTail' gösterilerinden oluşan 'Amore' adlı baleyi sanatseverler ilgiyle izledi.
'TheRainBeforeItFalls' gösterisi ise Bach müzikleriyle Patrick de Bana'nin koreografisiyle sahnelendi. Bir kadın, iki erkek arasıdaki aşk üçgeni, uyum, tutku ve yalnızlık anlatıldı. Gösteriyi SvetlanaZakharova, Maurice Bejart ve NachoDuato Topluluklarının baş baleti Patrick De Bana ve DenisSavin sahneledi.
Sanatseverler, birbirinden farklı, ama aşk içeren gösterilerle keyifli bir gece yaşadı. 90 dakika süren gösteri sonunda sanatseveler, dansçıları ayakta alkışladı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474