banner564

Bağzıbağlı’dan özel defile

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırımcısı olan Merit International, 2018 yılının ilk sosyal sorumluluk projesine hazırlanıyor

Bağzıbağlı’dan özel defile
banner598
Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırımcısı olan Merit International, “Sponsor” olarak 2018 yılının ilk sosyal sorumluluk projesine hazırlanıyor. Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenecek defilede, dünyaca ünlü Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı’nın “Merit Özel Koleksiyonu” sergilenecek. 
Merit Crystal Cove Hotel balo salonunda3 Mart Cumartesi günü düzenlenecek defilenin baş mankeni Çağla Şikel olacak. 30 parça kıyafetin sergileneceği moda şöleninden elde edilecek gelir, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanacak.
Etkinliğin detayları önceki gün düzenlenen bir basın toplantısı ile paylaşıldı. Toplantıda Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Kültür ve Sanat Faaliyetleri Sorumlusu Ruhsal Vudalı ve Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan hazır bulundu. 

Özbaş: Engelsiz yaşama destek olacağız
Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, engelsiz bir dünya yaratmak adına sorumluluklarının bulunduğunu belirterek, “Merit International olarak, sponsorluklarımızla değerli adamızı kültür ve sanat alanında canlandırma, bunun yanı sıra dernek, vakıf ve kurumlara da destek sağlama çabasındayız. Biz bu organizasyonumuzda, engelsiz bir yaşama destek olmayı seçtik” dedi.
Daha önceki organizasyonlarda olduğu gibi 2018 yılının ilk defilesinden elde edilecek tüm gelirin bağışlanacağını belirten Hanzade Özbaş, “Sosyal sorumluk projeleri toplumların yolunu aydınlatan, yaralarını saran önemli girişimlerdir. Sponsor olarak hayata geçirdiğimiz her sosyal sorumluluk etkinliği, pek çok Kıbrıs kurumunu yüreklendirdi ve yüreklendirecektir. Raşit Bağzıbağlı ile yapacağımız etkinlikten elde edilecek gelir, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanacak” dedi.

Bağzıbağlı: Özel bir koleksiyon sunacağız
Raşit Bağzıbağlı ise konuşmasında, “Merit ailesiyle birlikte böylesi anlamlı bir projede yer alacağım için çok şanslıyım ve heyecanlıyım. Canlı bir senfoni orkestrası eşliğinde sevgili Çağla Şikel ve diğer manken arkadaşlarımızla özel bir koleksiyon sunacağız” dedi.

Turhan: Her türlü desteği vereceğiz
Kıbrıs’ta olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve içinde yaşadıkları topluma dokunmaktan mutlu olduklarını belirten Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan ise, Merit ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini, yönetim olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi. 

Kibrit: Önemli bir eksik tamamlanacak
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ile Kültür ve Sanat Faaliyetleri Sorumlusu Ruhsal Vudalı da desteklerinden dolayı NET Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, Raşit Bağzıbağlı ve Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan başta olmak üzere tüm Merit ailesine teşekkürlerini sundular. Günay Kibrit, “Bu anlamlı defileden elde edilecek gelir ile derneğimiz bünyesinde bulunan Mehmet Reis Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önemli bir eksiğini tamamlayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474