banner564

Barani fırtınası

Eğlence meraklıları hafta sonunda Maxim Royal’e akın etti

Barani fırtınası
banner598

 Onur ULAĞ

   Kıbrıs eğlence dünyasının parlayan yıldızı Maxim Royal’de yine müthiş bir Cumartesi gecesi yaşandı. Birbirinden seçkin konukların yer aldığı gece, İrem Barani’nin geçmişten günümüze seslendirmiş olduğu şarkılar eşliğinde başladı. 
   İrem Barani sonrası mor kostümü ile sahneye çıkan eğlence dünyasının sevilen ismi Matmazel Coco espirileri ile konuklardan tam not aldı. 
   “Eski İstanbul’’ konseptiyle sahneye çıkan Matmazel Coco’ya oryantal dans grubu eşlik etti. 
   Gece sürprizler bitmeden devam ederken sahneye ’’Aman Külhan’’ şarkısı eşliğinde nara atarak çıkan genç dansçı Ali Kemal ve Matmazel Coco arasında geçen komik espiriler konuklara keyifli anlar yaşattı. Matmazel Coco, ikinci bölüme geçmeden  sahneyi kıvrak danslarıyla dikkat çeken oryantal dans grubuna bıraktı. 

Doğum günleri kutlandı

   Maxim Royal’de doğum günü kutlayan bir misafiri sahneye davet eden Matmazel Coco, konuğuna oryantal dans yaptırarak eğlenceli dakikalar yaşanmasını sağladı. Matmazel Coco sonrası sahne alan güçlü ses Sevda Özkaran, siyah derin dekolteli kıyafetiyle göz doldurdu. 
   Programında ağırlıklı olarak arabesk parçalara yer veren şarkıcı; Orhan Gencebay’ın unutulmaz eseri ‘’Benim dünyam’’ ile sahneye çıktı. Gecede; Ebru Gündeş, Selami Şahin, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay şarkıları seslendiren sanatçı konuklardan tam not aldı.
   Misafirlerin doğum günü kutlamaları için yoğun bir şekilde Maxım Royal eğlencesini tercih etmeleri gözden kaçmadı. Eğlencenin aralıksız devam ettiği Maxim Royal’de sahneye gelen Güven Güvenir ise, gecenin temposunu düşürmedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473