banner564

Başkentin gururu

Misafirlerine kapılarını 29 Ekim 2008’de açan Merit Lefkoşa Hotel, 8'inci kuruluş yıldönümünü tüm personeli ile bir araya gelerek kutladı

Başkentin gururu
banner598
Melin DOBRAN
Kapılarını misafirlerine çok anlamlı bir gün olan Cumhuriyet Bayramında açan; Başkent Lefkoşa’nın ilk beş yıldızlı oteli Merit Lefkoşa Hotel, 8'inci kuruluş yıldönümünü tüm personeli ile bir araya gelerek kutladı.
8’inci yıla özel düzenlenen kokteylde Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, Net Holding ve Merit International Hotels & Resorts yöneticileri de katıldı.
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, kuruluş yıldönümü için düzenlenen bu özel günde yaptığı konuşmada; temel atma törenlerini Mayıs 2006’da, kapılarını ise çok anlamlı bir gün olan 29 Ekim 2008’de açtıklarını ve o günden bu güne birçok başarıya imza attıklarını belirtti. 
Mine Gürses konuşmasının devamında şunları kaydetti, “Hizmet kapılarımızı açtığımız ilk günden bu güne   TC Cumhurbaşkanlarını, Başbakanlarını, bakanları, Avrupa Birliği yöneticilerini, sanatçılarımızı ve bizleri tercih eden neredeyse 200 bin değerli misafirlerimizi ağırladık,  2 bin 874 organizasyona ev sahipliği yaptık. Bunun 158’i out side catering. Özellikle outside catering organizasyonlarımızla Güzelyurt, Girne, Tatlısu, Boğazköy, Gazimağusa bölgelerine Merit imzamızı attık.
Ayrıca yüzlerce kuruma, kuruluşa, derneğe sponsor olduk. Sadece kendimiz için çalışmadık. Topluma da elimiz yettiğince uzanmaya çalıştık ve çalışacağız.

“8’inci yılımızı gururla kutluyoruz…”
Bugün hem Cumhuriyetimizin 93’üncü yılını hem de otelimizin kuruluşunun 8’inci yılını sevinç, mutluluk ve gururla kutluyoruz.
8’inci yılımızı kutlarken, KKTC Turizmine, Başkent Lefkoşa’ya  ve biz çalışanlara bu muhteşem oteli ve tüm Merit Otellerimizi  KKTC turizmine kazandıran Net Holding Yönetim kurulu Başkanımız Sayın Besim Tibuk’a ve şahsında Net Holding Yöneticilerine, yine Merit  Otellerinin gelişmesinde ve özellikle bu otelin kuruluş ve açılış çalışmalarında çok büyük emeği olan Merit Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Reha Arar’a ve Merit International yöneticilerine, mimar ve mühendislerimiz Fethi Tibukoğlu’na, Haluk Elver’e, Kamil Sayın’a, Aytekin Yayla’ya, Mehmet Cihan’a, şahsım ve tüm Merit Lefkoşa çalışanları adına teşekkür ederim.

Yılmaz usta rahmetle anıldı
Merit Lefkoşa’yı konaklamaları ve organizasyonları için tercih eden tüm misafirlerimize de çok teşekkür ederiz. Biz onlarla varız.
Tabi bir büyük teşekkür de, Merit Lefkoşa’nın adının başarılarla anılmasında her birinin ayrı imzası  olan çalışma arkadaşlarıma. Hepsinin, emeğine ve alın terine sağlık.
Bu vesile ile Merit Lefkoşa mutfağının gelişmesinde çok emeği olan , üç yıl önce ebediyete uğurladığımız Executive Şef Yılmaz Şen ustamızı da, rahmet ve özlemle anıyoruz.  Merit Lefkoşa Hotel & Casino , hizmet çıtasını  daima yükselterek KKTC turizmine hizmet vermeye devam edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473