banner564

Tasarı yarın mecliste

2017 mali yıl protokol görüşmeleri devam ediyor

Tasarı yarın mecliste
banner598
Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı, kamuda yetkili sendikalarla 2017 mali yılına yönelik protokol görüşmelerine devam edildiğini bildirdi.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, önceki gün gerçekleştirilen üçüncü görüşmenin ilk bölümünde protokol görüşmelerine Sağlık Yasası kapsamında sağlıkta örgütlü Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş) Başkanı Sıla Usar İncirli, Hemşireler ve Ebeler Sendikası Başkanı Ali Özgöçmen ile Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan katıldı.
Üçüncü toplantının ikinci bölümü de eğitime ayrıldı. Eğitim Yasası’nın ele alındığı toplantıya, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Tahir Gökçebel ile Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil katıldı.
Üçüncü toplantının son bölümüne ise 7/79 Kamu Görevlileri Yasası’na göre yetkili olan sendikalar KTAMS ve Kamu-Sen katıldı.
Toplantıda, KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan ile Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan hazır bulundu.
Protokol görüşmelerinde Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Havutçu eşlik etti. Açıklamaya göre, protokol görüşmelerine önümüzdeki günlerde devam edilecek.

Bakanlar Kurulu çalışmasını tamamladı
Başbakan Hüseyin Özgürgün başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, 2017 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmasını tamamladı.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2017 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Bakanlar Kurulu’nda yapılan görüşmede ortaya çıkan değişiklikler üzerinde Maliye Bakanlığı bürokratlarının çalışmalarını tamamlamasını müteakip, yarın Cumhuriyet Meclisi’ne sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474