banner564

Batı kasabasını andırıyor

Merit Crystal Cove Otel’in salonu, Western Poker turnuvasına göre düzenlendi

Batı kasabasını andırıyor
banner598
   Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun poker salonu, 6 Mart’ta başlayan ve 17 Mart tarihine kadar sürecek olan, toplam 1.000.000 dolar nakit ödül garantili Merit Poker Western turnuvası için gerçek bir Vahşi Batı kasabasına dönüştü!
  Western konsepti çerçevesinde düzenlenen turnuva için muhteşem hazırlıklar yapıldı. Otel Genel Müdürü Ercan Turhan ve ekibi, salonun düzenlenmesi için yoğun çaba gösterdi.
    Düzenleme çerçevesinde şu ünlü ileri geri sallanan bar kapılarından içeriye girer girmez, kendinizi 18. yüzyılına ait sevimli bir kovboy kasabasında buluyorsunuz. Western filmlerindeki o klasik kovboy kasabası görünümü verilmesi için yapılan özel duvar tasarımları, 3 boyutlu maketler, variller, saman balyaları, at arabası tekerlekleri, kementler ile süslenmiş mekânda country müzikleri eşliğinde bir anda Vahşi Batı hayatı gözünüzün önünde canlanıyor. 
   Merit Poker görevlilerinin western kıyafetleri de konsepti tamamlıyor. Çizmeler, kovboy şapkaları, kareli gömlekler, kotlar ve püsküllü deri yelekler; en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş tüm aksesuarlar inanılmaz bir atmosfer oluşturuyor. Merit Poker, muhteşem servis ve eğlence standartları, misafirperverliği ve eşi benzeri olmayan bir vizyonuyla burada gerçekleşen poker turnuvalarının kalitesini en üst noktaya taşıyor. 

Güneyden de katılanlar var

   Son derece renkli ve keyifli geçen Merit Poker Western turnuvasına Lübnan, Türkiye, Rusya, Israil, Yunanistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Romanya’dan gelenlerin yanı sıra Fransa, İtalya, Almanya, Litvanya gibi birçok Avrupa ülkesinden ve Orta Doğu’dan oyuncular katılıyor. 
   Texas Hold’em kumar sınıfına dâhil olmayan, daha çok olasılık hesapları üzerine kurulu bir strateji oyunudur.  Dünyada en popüler olan bu iskambil oyunu bütün dünya çapında oynan özel turnuvalarıyla ve yarışmalarıyla önemli bir spor müsabakasıdır ve Merit Crystal Cove Hotel 2009’dan beri düzenlediği Texas Hold’em turnuvalarına katılan oyunculara cazip ödüllerin yanında beş yıldızlı tatil yapma imkânı sağlıyor. Dünyanın her bir yerinden Merit Poker etkinliklerine katılmak üzere gelen oyuncular, tüm düşüncelerinden sıyrılıp; kendilerini turnuva serüvenine bırakıp, aynı zaman da Kuzey Kıbrıs’ın huzurundan, doğasından, berrak denizinden ve tabii ki Merit’in sunduğu servis kalitesiyle bu oyunu muhteşem bir tatile dönüştürüyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473