banner564

Bellapais’te doyumsuz eğlence

Bayram dolayısıyla zengin menü hazırlayan Huzur Ağaç, eğlence programları ile de konuklarından tam not aldı

Bellapais’te doyumsuz eğlence
banner598
Mustafa ŞENAL
Girne’nin buram buram tarih kokan, en gözde turistik bölgelerinden birisi olan Bellapais’te faaliyet gösteren Huzur Ağaç Restoran, geçtiğimiz bayramda yerli ve yabancı konukların akınına uğradı. Konukları için zengin menü hazırlayan mekan, eğlence programları ile de tam not aldı. Piyanist şantör Tuncay Yapar’ın nağmeleri eşliğinde sahne alan, ülkemizin sevilen seslerinden Nil Kırlangıç, söylediği şarkılarla Huzur Ağaç’a gelen konuklara unutamayacakları bir bayram eğlencesi yaşattı. Yine Kuzey Kıbrıs sahnelerinin nadide seslerinden olan Demet Aktaş ise söylediği slov şarkılarla mekana gelen konuklara duygusal dakikalar yaşattı. Hareketli parçalarda çiftetelli oynayan konuklar, romantik şarkılarda ise dans ederek aşk tazeledi. 
Gecenin finalinde sahne alan Yasemin ise kıvrak danslarıyla herkesi oynattı. Hareketli müziklerin ritmine kendini kaptıran konuklar, oryantal Yasemin ile birlikte göbek şov yaptı.
Huzur Ağaç’ın işletmecileri Ahmet ve Ercan Küçük kardeşler ise, bayramdaki yoğunluk dolayısıyla işlerinin bir nebze olsun canlandığını belirterek, ‘Huzur Ağaç’a konuk olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2014, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474